Op til 50% rabat con GANT

Written by Optimus Performance Marketing on . Posted in Uncategorized

Optimus Performance Marketing

GANT Denmark Affiliate Newsletter

GANT Denmark

Op til 50% rabat con GANT

5-Pack basis trunk-underbukser

Vores 5-pack basis trunk-underbukser er fremstillet af en lidt lettere bomuldsstrækjersey med en tæt pasform, korte ben, en normal talje og en jacquard-strikket elastisk linning med gentagne logotyper.

Was 450DKK Now 225DKK

 5-Pack basis trunk-underbukser

Sunfaded piqué poloskjorte

Der er noget sommerligt over vores solblegede piqué ruggers, takket være deres falmede, udvaskede farver. Kombiner denne piqué poloskjorte med afslappede chinobukser og bare fødder for et rigtigt sommer-fritidslook.

Was 700DKK Now 420DKK

 Sunfaded piqué poloskjorte

3-Pack bløde bomuldssokker

Vores 3-Pack bløde bomuldssokker, som er de perfekte hverdagssokker, kommer i klassiske ensfarver for at passe perfekt ind i en sirlig garderobe. De er fremstillet af en blød bomuldsblanding med et diskret GANT-logo i intarsia.

Was 150DKK Now 75DKK

 3-Pack bløde bomuldssokker

Original piqué poloskjorte

Til spontane tenniskampe, udendørs middage og afslappede fredage og alt der imellem – den afslappede piqué poloskjorte er en fast del af garderoben med god grund (hvilket betyder, at du kan retfærdiggøre at få en i hver farve). Vores poloskjorte holder det let, simpelt og klassisk.

Was 600DKK Now 300DKK

 Original piqué poloskjorte

Archive Shield hættetrøje

Denne hættetrøje, der har et arkivinspireret skjoldlogo med retro-udseende, kombinerer vores sirlige arv med moderne streetwear. Denne jersey-sweatshirt, der er konstrueret i en ekstra blød bomuldsblanding, er skabt til at have på året rundt.

Was 900DKK Now 450DKK

 Archive Shield hættetrøje

Logo hættetrøje med lynlås

Denne hættetrøje med lynlås, fremstillet af en blød bomuldsblanding, har et tonalt logo broderet på brystet. Denne hættetrøje, med en regulær pasform, har en tovejs lynlås, forlommer og ribstrik ved manchetter og søm.

Was 1000DKK Now 500DKK

 Logo hættetrøje med lynlås

Kjole med Dahlia-tryk

Denne afslappede popover-kjole er fremstillet af lyocell med blødt fald og et håndtegnet dahliamotiv designet af vores interne grafiske studie, som kan ses på tværs af kollektionen.

Was 1500DKK Now 900DKK

 Kjole med Dahlia-tryk

Skjortekjole af hør-chambray

Denne afslappede skjortekjole er fremstillet af let, vasket hørchambray og går til lige under knæet for casual sommerlook. Kjolen har korte ærmer, en brystlomme, bindebånd i taljen og vores signatur-ophængningsstrop og boks-læg bagpå.

Was 1200DKK Now 840DKK

 Skjortekjole af hør-chambray

T-shirt af hør

Denne afslappede T-shirt i 100% hør er naturligt luftig og åndbar. Kombiner den med hørshorts eller en nederdel for en afslappet sommeruniform.

Was 700DKK Now 490DKK

 T-shirt af hør

Skjorte af hør-chambray

Denne skjorte med regulær pasform er fremstillet af let, vasket hørchambray, der er naturligt åndbar og luftig og dermed perfekt til sommer. Skjorten har vores originale ophængningsstrop og boks-læg bagpå samt justerbare manchetter og logobroderi på ærmeknapstolpen.

Was 1000DKK Now 700DKK

 Skjorte af hør-chambray

Join GANT Denmark Affiliate Programme With AWIN