30% rabatt Rean Börjar nu på GANT

Written by Optimus Performance Marketing on . Posted in Uncategorized

Optimus Performance Marketing

GANT Sweden Affiliate Newsletter

GANT Sweden

30% rabatt Rean Börjar nu på GANT

Det är på! Handla 30% på alla dina GANT sommarfavoriter - men skynda, rean är endast under en begränsad tid - skynda så långt lagret räcker!

Herr rea

Hayes Desert slim fit jeans

De här jeansen har en klassiskt slimmad passform med mellanhög midja som är smal över höfter, lår och ben. Jeansen har plaggfärgats och tvättats för att skapa en lätt använd look.

Vanlig pris 1199kr Veckoslutet pris 839kr

 Hayes Desert slim fit jeans

Bredranding pikétröja

Tröjan har breda ränder som påminner om våra Heavy Ruggers och är sydd i lätt bomullspiké. Den har en slätstickad krage, kontrasterande ränder och en klassisk GANT-detalj på bröstet.

Vanlig pris 899kr Veckoslutet pris 629kr

 Bredranding pikétröja

Dam rea

Ribbstickad Ruggerklänning

Den här klänningen är stickad i en blandning av bomull, lin och silke som passar både på stranden och vid finare tillfällen – en klänning fin nog för kontoret och ledig nog för stranden.

Vanlig pris 1799kr Veckoslutet pris 1259kr

 Ribbstickad Ruggerklänning

Original T-shirt

Klassisk T-shirt med rund halsringning som är ett måste i garderoben, för alla stilar. T-shirten är gjord i bomull och har en relaxed fit som passar perfekt lager på lager med andra plagg eller tillsammans med jeans eller sweatpants.

Vanlig pris 399kr Veckoslutet pris 279kr

 Original T-shirt

Barn & Teens rea

Girls randig jerseyklänning

Den här klassiska randiga känningen är tillverkad i ekologisk bomull och är en äkta sommarfavorit. Klänningen har en A-linjeformad passform, rund hals samt vår klassiska GANT-sköld broderad på bröstet.

Vanlig pris 599kr Veckoslutet pris 419kr

 Girls randig jerseyklänning

Kids Chinoshorts

Lättburna chinos som är lika preppy som originalmodellen – en riktig sommarfavorit! Matcha med en T-shirt, en button down-skjorta eller en sweatshirt för en somrig look.

Vanlig pris 399kr Veckoslutet pris 279kr

 Kids Chinoshorts

Home rea

Premium handduk 70 x 140

Nu är vår bästsäljande och lyxigaste handduk ekologisk. Nu presenterar vi våra Premium handdukar, en kollektion av våra tjockaste och mjukaste handdukar gjorda av certifierad ekologisk bomull.

Vanlig pris 479kr Veckoslutet pris 335kr

 Premium handduk 70 x 140

Fyrpack Premium handdukar

Vår bästsäljande och lyxigaste handduk är nu ekologisk. Nu presenterar vi våra Premium handdukar, en kollektion av våra tjockaste och mjukaste handdukar gjorda av certifierad ekologisk bomull. Bomullen i dessa fyra handdukar har framställts på ett miljömässigt och socialt ansvarsfullt sätt.

Vanlig pris 999kr Veckoslutet pris 699kr

 Fyrpack Premium handdukar

Join GANT Sweden Affiliate Programme With AWIN